Cookiebeleid

Dit Cookiebeleid is van toepassing op burgers en legale permanente inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1. Inleiding

De website, https://ongediertebestrijdingspecialist.nl (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (voor het gemak worden alle technologieën “cookies” genoemd). Ook worden cookies geplaatst door ons ingeschakelde derden. In onderstaand document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2. Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer of een ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of naar de servers van de betreffende derde partijen worden teruggestuurd.

3. Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed en interactief te laten functioneren. Deze code wordt uitgevoerd op onze server of op uw apparaat.

4. Wat is een webbaken?

Een webbaken (of een pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat wordt gebruikt om het verkeer op een website te monitoren. Om dit te doen, worden verschillende gegevens over u opgeslagen met behulp van webbakens.

5. Cookies

5.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website naar behoren werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken we het voor u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoef je bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde gegevens in te vullen en blijven de artikelen bijvoorbeeld in je winkelmandje totdat je betaald hebt. We kunnen deze cookies plaatsen zonder uw toestemming.

5.2 Statische cookies

Omdat statistieken anoniem worden bijgehouden, wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van statistische cookies.

5.3 Marketing-/trackingcookies

Marketing-/trackingcookies zijn cookies of elke andere vorm van lokale opslag, die worden gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken om advertenties weer te geven of om de gebruiker op deze website of op verschillende websites te volgen voor vergelijkbare marketingdoeleinden.

6. Geplaatste cookies

WordPress | functioneel

Gebruik
Wij gebruiken WordPress voor het ontwikkelen van websites.

Gegevens delen
Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

Naam: wordpress_test_cookie
Retentie: geen
Functie: controleer of er cookies kunnen worden geplaatst

Google-advertenties | Marketing/Tracking

Gebruik
Wij gebruiken Google Ads voor advertenties.

Gegevens delen
Lees de Google Ads-privacyverklaring voor meer informatie.

Naam: advertenties_ga-doelgroepen
Retentie: geen
Functie: informatie opslaan voor remarketingdoeleinden

Google Analytics | Statistieken (anoniem)

Gebruik
Wij gebruiken Google Analytics voor websitestatistieken.

Gegevens delen
Lees voor meer informatie de privacyverklaring van Google Analytics.

Naam: _ga
Retentie: 2 jaar
Functie: tel en volg paginaweergaven

7. Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij u een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u op “Voorkeuren opslaan” klikt, geeft u ons toestemming om de categorieën cookies en plug-ins te gebruiken die u in de pop-up hebt geselecteerd, zoals beschreven in dit Cookiebeleid. U kunt het gebruik van cookies uitschakelen via uw browser, maar houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet meer goed werkt.

8. Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang ze worden bewaard.Recht op inzage: U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens die bij ons bekend zijn.Recht op rectificatie: je hebt het recht om je persoonsgegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of te blokkeren wanneer je maar wilt.Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonsgegevens te laten verwijderen.Recht op overdracht van uw gegevens: u heeft het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.Recht van bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gerechtvaardigde gronden voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op om deze rechten uit te oefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan dit Cookiebeleid. Als u een klacht heeft over hoe wij met uw gegevens omgaan, horen wij dat graag van u, maar u heeft ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

9. In-/uitschakelen en verwijderen van cookies

U kunt uw internetbrowser gebruiken om cookies automatisch of handmatig te verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet mogen worden geplaatst. Een andere mogelijkheid is om de instellingen van uw internetbrowser zo te wijzigen dat u telkens een bericht ontvangt wanneer er een cookie wordt geplaatst. Raadpleeg de instructies in de Help-sectie van uw browser voor meer informatie over deze opties.

Houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet goed werkt als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u de cookies in uw browser verwijdert, worden deze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een volgend bezoek aan onze websites.

10. Contactgegevens (aanpassen)

Voor vragen en/of opmerkingen over ons Cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Website eigenaar – Dawi media

Adres : toutenburgleane 8

Tytsjerk (Friesland)

Nederland

Website: https://ongediertebestrijdingspecialist.nl/

Contact klik hier