Muizen verjagen met theezakjes

Ja u leest het goed. Verjaag muizen en spinnen in je huis met theezakjes!

Of we nu willen of niet, we hebben steeds meer te maken met ongedierte in onze huizen. Van zilvervisjes tot muizen en alles daar tussenin, we komen ze steeds meer tegen.

Hoe u kunt omgaan met plaagdieren leest u hier op ongediertebestrijding specialist.

Muizen verjagen met theezakjes of azijn

Muizen verjagen met theezakjes

Als muizen hun weg hebben gevonden in onze huizen, dan is er vaak bij degenen die het overkomen of misschien heb je een (ongedierte) fobie.

Daarnaast kan het moeilijk en soms duur zijn om van muizen vanaf te komen. Toch is er een manier om goedkoop en op diervriendelijke manier uw huis te ontdoen van muizen en spinnen met behulp van theezakjes!

Muizen verjagen met theezakjes is een ideale manier, als uw familie en huisdieren niet in gevaar wilt brengen door chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken.

Of misschien wilt u gewoon niet met muizenvallen werken of dode muizen oprapen (vooral omdat ze onhygiënisch zijn), dan is de onderstaande oplossing misschien een goed alternatief.

Hoe helpen theezakjes bij het verjagen van muizen

Het goede nieuws is dat u degene bent die de thee in dit proces mag drinken, ten minste als u van thee houdt!

De volgende stappen helpen u bij het wegjagen van de muizen.

  • Gebruik gebrouwen pepermunt theezakjes.
  • Plaats de theezakjes op plaatsen waar je muizen of spinnen in je huis hebt gezien.
  • Voor het beste resultaat is het raadzaam in elke hoek van een kamer een theezakje te leggen.
  • Vervang elke 4 dagen de theezakjes voor nieuwe.
  • Blijf dit proces minimaal 4 weken herhalen, voor het beste resultaat.
  • Voor degenen die geen thee drinken, muizen verjagen met azijn kan hetzelfde effect hebben. ( Een combinatie van en azijn en theezakjes is een beproefde muizenbestrijding)

Conclusie

Als u op zoek bent naar een veilige en effectieve (goedkope) manier om muizen en spinnen in uw huis onder controle te houden.

Dan kunnen pepermunt theezakjes wel eens een briljante oplossing zijn. Voor de prijs van een doos pepermuntthee, kunt u volledig ontspannen. In de wetenschap dat u geen last meer heeft van vervelende muizenkeutels of griezelige spinnen.

Als u niet zo dol bent op pepermuntthee, zijn muizen ook niet dol op azijn en chloor geuren. Als u toch voor de theezakjes kiest, moet je ze minstens om de vier dagen vervangen door nieuwe.

Muizen verjagen met theezakjes wordt aanbevolen om je huis te ontdoen van muizen en spinnen, zonder gebruik te maken van muizenvallen of muizenkorrels. Ze zijn zowel veilig als ongelooflijk goedkoop.